3/23/2008

I dag har vi varit ute på en härlig promenad, där jag fick träffa lille Daffy igen, men nu hade han blivit stor Malle pojk.Jätte stor och fin.











Hugo och Smilla var lite försiktiga först och sen gick de med oss när de stora hundarna sprang omkring för mycket. Lady tyckte det var jätte härligt att få sträcka på sina ben idag igen. Vi var ute och gick i långsam takt i 3 timmar och lite till, så skönt. Susanne och hennes Agnes och Signe var oxå med, så det blev ett helt gäng med hundar:)) När vi kom till bilen drack vi lite varmt te dom var behövligt för det var ganska kallt!!
Nu på em ska vi hem till mamma på Lammstek, ska bli så gott såå!!!Och då är hundarna skönt trötta och stannar hemma och sover.


Daffys matte, Sara tyckte att Smilla var lite mer feminin än vad Signe var som valp. Ska lägga in hennes länk, hon hade en jätte fin Grandis innan som hette Plutten och han var superduktig Viltspårschampinjon och Lydnads meriterad högt upp i klasserna. Hon ska jobba lika mycket med sin nya kille.


Tog kort !! Enda kortet som Lady och Hugo kom med på!!




Nere vid Guldkusten!!!