3/15/2008


Hugo killen!!

I dag har vi varit på strandkalas och det är precis som Smilla har varit här alltd. Hon sprang omkring bland barn hundar och alla andra människor och pysslade med lite allt möjligt. Tältet blåste i vinden och ingen av hundarna reagerade det minsta.

Sen fick de ligga i bilen och värma upp sig när vi åt. Min bror fyllde år i går, så han bjöd oss ner till Finjasjön till Guldkusten för grillning av alla möjliga läckerheter. Han hade ett bröd han bakade färdigt, korv han gjort själv, på grillen och kött och korvar av olika slag. Potatis sallad, grönsallad allt man kan tänka sig. Vi satte upp ett party tält med en vägg och spade och hink till barnen var med. 14 st var vi, det var riktigt trevligt och mysigt. Speciellt mot slutet när det slutade blåsa och solen sken så att det blev ännu varmare.

På Guldkusten har vi en hundslinga, så hela tiden kom det hundar gående och alla våra hundar 5st skötte sig jätte bra.

Precis när alla hundar och allt annat var packat i bilen, då fick vi en springerspaniel på besök som luktade igenom hela området han kände tik lukt på långt håll. Hussen fick komma och hämta sin hund för han tyckte minsan han skulle vara hos oss istället.

Hundarna tittade på barnen som lekte vid strandkanten och de sprang och grävde, ja nu ligger de och sover i en hög i hallen, helt slut.

Ett härligt hund liv har de haft i dag lösa och lediga snusande och springande som små galningar. Bitandes på pinnar och springandes i vattendraget.

Tack för SMillan, hon är underbar,trygg i sig själv och aktiv, precis som en dobermann ska vara!!
Tack/Jeanette

Och Lady hon är en mamma hon, när de springer iväg för långt då vallar hon in dem till ett lagom avstånd!!

Lady min klippa!!!