3/12/2008

Hugo har blivit storebror!!!


Man kan så tydligt se att Hugo blev stor under en natt, för nu har lillasyster flyttat in och hon kan behöva hjälp ibland.

Tycker Hugo-Boss. Han bestämmer över lilltjejen och har växt mycket sen hon flyttade in.

Smilla tjejen, hon har kommit in bra och hon och Hugo är lek, sov och mat kompisar. De delar på matskaålarna, så det blir nog en dobbococker av Smilla. Är nog ingen fara för de äter Royal båda två, med lite blandat från fodret hon fick med sig.

På gården har det flyttat in ett par som har en Forste tik på 10 veckor, lattjolajbans kommer det bli för Smilla. Lagom storlek och likadant bus!

Morgonen börjar med en tur ut och sen in för frukost, sen sover vi en sväng till.Hon är som en god liten unge som riktigt trycker in sig i en och vill ligga så nära och helst lite till, så nu har jag en lurvig kudde och en slät. Lady ligger helst vid fötterna.

Ibland blir hon en piraya, men förstår snabbt när man berättar för henne att det inte är tillåtet. Då gnagar hon i något annat istället
Hon är nyfiken, men ibland lite försiktig. Amanda gick ut med henne och när hon kissat tyckte hon att hon skulle in igen och hon vet redan vart hemma är. De gick på baksidan, men hon sprang fram till porten på framsidan.

Jag får vara snabb i trappan annars har hon redan kutat upp.

Hon hoppade från sängen över till soffan utan att tänka sig för det minsta.

Det ska bli så skoj när vi ska ut och börja träna, med lilla gumman, men det lär väll dröja ett bra tag tills dess. Man ska ju ta det lugnt så de inte blir överaktivare än vad de är från början!!