8/16/2007

Sista gången med Cockergänget vid Råå småbåtshamn.....

I eftermiddag var det sista gången för mig och Lady med cockergänget. Milton, Zacke, Zara, Zita, Moa.

Det hela började med att jag såg en blixt när vi skulle köra in på parkeringen, sen åska och skyfall. Vi satt i bilen och funderade på om någon mer änn vi skulle dyka upp. Kaffet och kakorna började vi mumsa på och skrattade lite åt det hela, då dök Ann-Kathrin, Maggan och Arja upp. De började också fika. Efter en halvtimme upphörde smattradet på rutan och vi vågade oss ut(ingen hade regnkläder med sig.) Hundarna sprang runt och skällde i glädje över att de skulle få springa ner på stranden. Vi gick ner längs med strandkanten och då dök Annica upp med sin man också. Fler stollar som ville ut för lite cocker lek och snack. Solen kom och alla frusna blev varma och hundarna badade och sprang efter leksaker vid stranden. Det var en bra sista gång för ett tag för oss. Alla var nöjda och åkte hem med blöta men glada cockrar.(Lady fick inte bada eftersom hon löper.)

Nu måste Lady ta det lugnt med för mycket nya möten av hundar, man vet inte vad de har med sig i bagaget. De vanliga hundarna hon brukar träffa är ok men inte hundutställningar, brukshundklubbar och dylikt. Ställen där mycket hundar finns på. Hon ska heller inte bada och anstränga sig för mycket. Maggan sa så här(hon är så klok) Lady ska göra det hon känner att hon kan, inget mer.

Jag har bokat tåg biljetter och vandrarhem för mig och gumman, så here we come Norrköping. Vandrarhemmet låg i samma hus som Kavaljeren bor i så bättre änn så kan det ju inte bli.

Det är jätte spännande med alla förberedelser och planeringar, magen virvlar omkring hela tiden och man tänket tusen tankar om allting hela tiden. Jag vill ju att allting ska klaffa och bli så bra som möjligt.:))