5/07/2008

Vilken värme!!

Vi sov till kl 11. Jag är ju inte van att jobba. Sen gick vi ut efter en dusch till skogen för att kunna gå utan att avlida i värme slag, PUH!!!
Första gången på länge i skogen bara jag, Lady och Smilla. Ganska skönt att strosa lite själva. Jag hade med mig vatten och doggarna drack vatten i bäckar och fick sig lunch mitt ute i skogen, dränkt med vatten. Jag la ett spår med en vinkel till Smilla och det går fortfarande bra. Funderar lite på om jag nu ska börja säga spår till henne, måste fråga Susanne!

Men det verka inte spela någon roll hur mycket vatten de fick för de var trötta av värmen ändå. Ska jobba ikväll och i morgon kväll. men i morgon tar vi ingen lång runda utan får gå in till ett ställe i en annan skog där jag kan sitta och hundarna kan leka i vattnet. Något annat orkar man inte.

Vi hade jätte skoj i går. Vi träna utställningsträning och sen var det ju full socialisering på Bruks. Jag hjälpte Susanne med lite moment. Man har mycket hjälp av att ha någon som sitter och tittar på en. Man ser inte alltid själv vad man gör!
Jag fick till och med följa med nästa gång, deras sista när de ska spåra. Jag menar Chanels valpkurs. Ska bli skoj för än så länge har vi bara spårat på äng, så nu blir det skogen. Jag ska börja använda spårselen nu oxå! Jag blev jätte glad att jag fick följa med:)

På Fredag kommer Ladys valp Kenzo med matte Anna för trimmning som Maggan Ladys uppfödare ska hjälpa till med. Sen på em ska jag ut och lägga spår i Vedema och på Lördag är det dax att gå spåret, sen på Söndag är det antingen dax för att titta på en kompis som ska ut och tävla med sin hund eller att åka till ringträningen i Hässleholm. Får se hur det blir!!

Nu är det jobbedax, blähä!!