2/21/2007

Utmaning från Tindra..

Utmaning

Var är hunden född? På kennel Zambell´s utanför klippan i Magle by hos Maggan.

Hundens favoritgodis? Kyckling, leverpastej och egen torkad blodpudding eller lever.

Hur många egna halsband och koppel har hunden? Koppel : Två bruna och ett svart läder i olika längder och bredder, ett rött läder med lita utsmyckning, två utställnings koppel ett tunt och ett brett, Ett flexi koppel 8meters, Ett rött tyg koppel, två flätade som ungarna gjort.
Halsband : Ett brunt läder ett grönt läder med detaljer på. Ett turkost ´Bling´ Ett rött läder med ytsmyckning Ett fleece hälvstryp blågrönt, ett Hurtta brett med fuskpäls och relex, ett Björkis rosa med reflex, ett läderimitation halvstryp rött, ett jakt halsband(orange), ett rött och blått med hundar på valphalsband med knäppe, en kedja, ett stryp koppel för dressyr, Reflex halsband som blinkar, Reflex sele, ett specialdesignat på väg med Lady i Guldbokstäver i mitten.

Hur ser hundens förhållande till vatten ut? Lady tycker om vatten simmar gärna om kring efter dummies och annat. Hoppar ner lite för att svalka sig eller bada i, men tycker inte om att duscha i badkar vill hellre bli duschad på golvet i badrummet.

Har hunden några kläder? Ett Regntäcke, ett Utställnings täcke, en Regnoverall, en Allväders overål(hurtta), en ´Bling´täckjacka, en tröja med kapusjong, Ett lädertäcke för att ha när man skall vara snygg + att det skyddar mot regn.

Har hunden något speciellt kännetecken som skiljer den från andra hundar av samma ras/färg?. Jag tycker hon har lite päls och hon är mycket framåt. Mycket musklad.

Hur reagerade övriga flocken (två- och fyrbenta) när den nya hunden flyttade in? Jag och ungarna blev förvånade över hur mycket en så liten hund kan göra. Hon var ett riktigt yrväder och en riktig kelgris. Selma där i mot låg och studerade henne i tre dagar då hon kunde härja fritt, sen när hon förstod att Lady kom för att stanna började hon berätta lite för henne hur hon inte ville att hon skulle göra(springa fram och tillbaks på henne när hon låg och sov) hi,hi osv.

Vad är/skulle vara den absolut bästa belöningen hunden kan få? Få vara med på allt hela tiden.

Vad är det bästa hunden vet? Vara med när saker händer, springa i skogen, spåra och träna med Matte, Täffa andra hundar och människor.

Vad är det värsta hunden vet? När det är Selmas tur att träna och man måste vara kvar hemma, Att vara aldeles själv hemma.

Har hunden någon alldeles speciell egenhet? Sätter till dövörat när det passar henne, springa ylande runt storasyster Selma när hon får sin mat och man får vänta på sin egen. Om ungarna lämnar mat eller bröd för nära Lady Zonen finns det rester kvar i buren när man kommer hem ifrån jobbet. Sen älskar hon att ligga på rygg och bli kelad.

Något hyss som hunden pysslar med? Som sagt hon är en liten mat tjuv när hon kommer åt. Går gärna in på Matte Marias rum för där finns alltid något gott att tugga på. Spårar gärna i väg och jagar.

Var sover hunden på natten? I sängen med Matte.

Vad får hunden för foder? Royal Canin adult.

Hur reagerar hunden när den får några dagars vila? E´de vila time , skööönt. Då slappar vi några dagar fast inte hela veckan, va?

Vad tror du skulle vara hundens drömtillvaro? Tror hon trivs bra skulle vara en trädgård kanske.

Minst fyra hundar att skicka vidare detta till. EDB, Trixi, Signe och Bosse.


Det var faktiskt ganska skoj att skriva detta och man får sig en tankeställare om varför har jag köpt så många koppel och halsband osv.