2/03/2008

Mjölkalånga...

I dag ringde Susanne och frågade om jag och Lady o valparna ville följa med på en tur till Finjasjön. Såklart nappade vi på det erbjudandet.

Lady satt bak i kombin med Agnes och Signe Dobermann.

Jag hade två och Susanne en där fram så bar det av till Mjölkalånga.

Så härligt att bara kunna gå och få solen och lite vind i ansiktet. Vi gick på grusvägen ner till sjön och sen gick vi ut längs med åkern på ena sidan med en liten å brevid. Anni ville busa med Agnes som inte alls hade lust(8år gammal), Signe hade spring i benen som vanligt och det hade minsann Lady oxå. Hon börjar bli lite mer sig själv igen. Fasaner och flygfän passa er för Lady!!:) Hon tyckte det var riktigt skönt att få sträcka ut sig i spring och bus.

Hugo fick för sig att följa Lady ut på en åker en bit från oss, ja då springer Lady vidare i väg och Hugo vill bort till oss andra. Ja då får han ta sig över en jätte pöl, med lite halvfruset vatten i. När han tagit sig över så kommer både Anni och Kenzo fram och luktar på honnom, han har ju blivit alldeles blöt.

På tillbaka vägen möter vi tre bilar som kör fram och tillbaks och då går vi bara ut på åker med hela gänget så att bilarna kan köra förbi. Jätte smidigt!!

TACK För turen Susanne, jag behövde komma ut!!!

I natt är det jobb igen, sen på Onsdag och sen är jag ledig till Måndag kväll!!