4/26/2008

Besök av familjen bus..

I dag har jag städat halva dagen, fyy, I det fina vädret. Men ett måste innan familjen bus4 pojkar skulle komma på besök!!

Susanne kom förbi och hjälpte mig tejpa öronen igen efter en rejäl öron rengöring. Och jag har klippt klorna i dag (och råka klippa i pulpan,fy) men Smilla reagerade inte , men det syntes i sängen när hon gick och bloda ner, hm!!

Sen en timma innan besöket kom så gick vi ut en sväng och lilla Lady hon är snart i höglöp. Det är stor skillnad från innan hon fick valparna och nu för nu vil hon ha valpar igen och ställer upp sig både här och där så fort hon träffar en hane. I dag var det en stackars pudel pojk som råka illa ut och kom i skottlinjen för "kåt"Lady:))
Smilla fatta ju ingenting och ville bara leka med en Tim som tyckte hon dög och tänkte skaffa barn med henne efter som han blev hindrat at få Lady:))!! Det såg komiskt ut:)

Familjen bus kom och Smilla var här och där och överallt, sen la hon sig och somnade. Vi gick ut på baksidan av huset och busade en stund och de sprang i kapp. Smilla börjar bli snabb!!

Nu är hon som klubban i soffan och sprattlar lite med benen i sömnen, mer liv än så blir det inte i henne i dag!!

Vi har fortfarande härligt väder och i morgon ska vi prova spåra igen, ska bli skoj.
Jag tänkte lägga ett spår och sen gå in och hämta Smilla, men hon ska själv få hitta spåret, för hon är väldigt spårmotiverad och då skulle man göra så här i stället för att lägga korv eller visa spåret. Bara man är tålmodig tar de spåret och sen lägger vi grejor för att hittas på vägen!! Mycket spännande att se hur det går för henne.

Lady ska få ett med vinklar osv, men löpet kan ibland ge henne tilt, så vi får se(det ska vara skoj framför allt)!!hon har ju bara killar i huvudet just nu!!

Just nu äter Smilla 4 dl på morgonen, sen 3dl resten av dagen!
Vikten var som sagt 15,2kg

HA EN HÄRLIG HELG!!!