3/26/2007

Spårkursen på Lördag en lång härlig Vår promenad i Söndags. L dag vila för Matte har jobbat.......

LÖRDAGENS VILTSPÅRS ÄVENTYR!!!!!!!

Kursen på Vedema var jätte rolig!
En salig blandning av hundar i olika åldrar samlades för att störta i väg på sina spår. Lady tyckte det var lattjolajbans och Matte lika så. Hon spårade på utav bara den så vi skulle få ett lite klurigare spår nästa gång så hon fick arbeta lite mer. Hon hade attityden (kan allt) sa kurs ledaren, så när det blir svårare spår får hon använda huvudet lte mer. Vi hade ju sån tur med vädret också, fullt solsken.
De var två hundar där som var Champinjons i hur mycket som helst: Elit Lydnad, Elit Spår och Utställnings Champinjons i flera länder.
Det ena var en Belgisk Vallhund av varianten Laekenois som hade titlarna Korad SUCH DKCH INTCH NUCH NORDUCH SLCH DKELCH FINLCH NORDLCH som hette Izor, den andra en Rottveiler: Fokus.
Fokus hade som Matte sa ofta fokus någon annan stans....Vi hade två söta Skottar där också som spårade på ett helt annat och mycket ´coolare ´sätt.















Tindra i fullfärd på väg ut i spåret.......med Matte Carina..















Jag fotade så kort på Lady kommer nästa gång!

Det var en mycket trevlig dag med många trevliga människor, Kurs é Skoj!!!!

SÖNDAG..... Bosse, Selma och Lady!!!!! LATTJOLAJBANS.........

Vi hade bestämt att fika korgen skulle med och ryggan med pall så skulle vi ut på en äng så hundarna skulle kunna härja fritt. Det blev fyra timmar härligt solsken med lite nya vårtecken. Naturen tar flera skutt frammåt, i dag såg jag vitsippor i går vide ung...








I dag skall vi till djuraffären och köpa ett spår täcke som man har just bara när man skall ge sig ut och spåra...