1/23/2007

En ny tjej i cockergänget...

Alla hundarna blev precis som Nova snömonster färdiga att börja rulla vilken sekund som helst.(Mariaoch Carina prövar ta bort snön).


I går var vi ute på nya äventyr.

Tindra, Nova , Zita och Lady var på träff igen. Denna gången började vi med fika hos Carina och sen bar det av ut i skogen i snön.

I början utav promenaden i skogen sprang lady på som vanligt och var minst 20 meter framför och hittar på bus med Zita som följeslagare. En familj med barn, pulka och två stycken Rottweiler råkar ut för Loppan som tror att hon bestämmer vart de skall gå och hon lyckas de viker av och tar en annan väg än vad jag är säker på att de tänkt ta från början. Zita gasade på som vanligt och hon tyckte bra om den nya lilla tjejen Nova. Zita och Nova är lite mer lika varandra i ansiktet, de är lite mer fyrkantiga kan man säga. Tindra och Lady har längre nosar.


Lady var inte riktigt fit for fight, det är något med hennes mage!!!
Hoppas det går över snart. Hon har fått fasta nu en dag för att magen skall ha en chanse att lugna ner sig. Vi får se vad som händer.


Tindra och en Lady som inte vill ha sina kläder på sig.

På kvällen gick Selma och Matte hem till Jeanette och blev bjudna på middag(smaskens). Selma berättade för Bosse hur man skulle bete sig inomhus.(ligga stilla och inte trampa runt hela tiden, ta det lugnt med andra ord.) Matte fick berätta för Selma att Bosse visst fick gå, det var han som bodde där.

Maten var jätte god, Tack Jeanette och hoppas att det inte var sista gången. Vi tittade på Han som talar med hundar samtidigt. Senare på kvällen gick vi ut på vår dagliga kvällspromenad och det går bättre för varje gång.