8/07/2008

Resan till Tanja.....

Var helt underbar. Vi hann med allt vi tänkt plus lite till...

Det böejade med att jag gick av i Norrköping i stället för Kathrineholm och vi körde till Bodil för att kika på de jätte söta valparna, som Tanja fotade, sen åkte vi hem till dem och gick ut med hundar. Jag kommer faktiskt inte ihåg hur vi gjorde, men har för mig att Lexi och Smilla fick sig en promenad först för att vi skulle se hur läget låg.

Och allt gick så bra som vi hade tänkt plus lite till. Alla hundar blev nöjda på sitt vis. Jag hade ju med mig Smilla och Annie eftersom man bara fick ha två hundar gratis och jag köpt biljetten för två månader sen så fick det bli så att Lady fick stanna hemma.

Tanja tog några underbara bilder på Annie!! Tack Tanja

Vi var i skogen och letade svårhittade kantareller, vi hälsade på där Tanja brukar rida och vi var hemma och hade en helmysig kväll med hemmagjord pizza som hennes man gjort och drack ett gott vin och bara umgicks, vi badade i pooolen och åt ännu mera god mat. Hennes man hade några kompisar hemma för det var Kathrineholmsveckan och de skulle sen ner och lyssna på några band.
Hennes barn var jätte mysiga och huset fiint, skogen mysig att gå i och grustaget favoriten.

Det var helt enkelt jätte trevligt!!

Tack Tanja för en jätte trevlig helg!!

På vägen upp på tåget var det många hundar(7)styck , men på vägen der var där (10) st så det blev mycket socialisering för lilla Annie å¨en gång och hon var jätte duktig hela tiden.

På hemvägen blev vi dessutom sittade på stationen pga strömavbrott, storm och regn och den kvällen slutade inte förrens framåt småtimmarna i en buss som inte visste vart den skulle!!

Alla fin bilderna från resan finns på pixboxen under galleri