1/30/2009

Sprutor och vikt!!

I går var vi och vägde vovvarna hos veterinären. Oj oj oj vad tiden går fort från valp till unghund, Smilla väger 35,4kg och hon ser ändå liten ut i jämförelse med de vuxna Dobisar som vi brukar träffa!!!!

Fridolf håller oxå på att bli stora killen och väger nu 10,2kg. Han vägde lite över 7 när jag hämtade honom, det går snabbt!!

Lady hon väger 15,5kg, men det är mycket för henne. Hon har ju gått upp ca 2 kg och det är mycket för en hund som inte väger så mycket från början. ca 20kg kan man nog jämföra det med. Jag gick upp 14kg som mest med mina barn, så det känns när man ska ta sig fram med en massa extra vikt på så kort tid!!!De extra kilona försvinner ju lika snabbt igen som tur var är!!

Sen skulle Lady och SMilla äntligen ta sina blodprover för Rabies testet så nu väntar vi med spänning på svaren. Veterinären sa att valparna antagligen oxå är resistenta om Lady är det, spännande.

Fridolf ska oxå ta provet om ett tag!

Vi fick i väntrummet vänta med 3 andra hundar som gänget hälsade på och Smilla blev kompis med en amstaff blandning och ville leka, aaa inte leka här i väntrummet inte, sa Matte då och Lady ville helst bara sitta i fred! Fridolf luktade runt i hela väntrummet!