12/05/2008

Lady löper för första gången i sitt liv började hon nästan två veckor innan. Det brukar annars vara precis 8 månader i mellan. Nu började hon den 2 December i stället, så när jag ska hämta lille Fridolf uppe i Norrköping så får hon snällt stanna hemma för Gizmo blir alldeles för glad.
Smilla tycker hon luktar spännande och i bland luktar hon så hela halva Lady flyttar sig i luften, ser jätte roligt ut.


Pia och Mats på kennel Embas ska hämta en valp och de har varit så snälla att de tar med min kille oxå.Från Finland, vi spricker snart av nyfikenhet på hur den lille?!? Kilen ser ut.

Hon är så härlig Lady, när hon löper. Det är precis som att man inte alls behöver lyssna på vad matte säger då utan då gör man lite som man vill och kommer när man är fääärdig:-)!! Stora Damen:-))Så när hon närmar sig höglöpet ska vi nog inte åka till Limhamnsfältet, precis för då lär det bli konstiga valpar som tittar ut,haha!!

Vi har haft ett riktigt break i allt vad det gäller träning, men nu börjar lusten smyga på lite långsamt igen, så lagom till efter jul så ska jag nog ha blivit riktigt motiverad igen.

Lady och Smilla är lugna och harmoniska med skogsbus och lite hundbus mellan varven. Känns som att vi alla tre har varvat ner och det känns Jätte bra!

Sen har vi rekat lite nya stigar och platser så att lillKillen kan snusa rundor samtidigt som De stora fröknarna får sina behov tillgodosedda oxå!

Nu längtar vi som sagt tills det blir Lördag mogon och Vi åker med tåget upp. Både Tanja och Bodil ska det hinnas med att träffas oxå!

Ser mycket fram mot att se hur Agnes har växt!

Trevlig Andra Advent och God NAtt!!