6/18/2008

Vi var hos våran nya Dobbiskompis i Malmö...

Vi har haft en helt underbar hund dag i Malmö.

Som startade med att Helene hämtade oss på stationen och vi körde till Ribbersborg(Ribban)!!

Där gick vi ur bilen och träffade en av Helenes hunds(Millie) syskon. En tik, de var på väg hem men hann med lite bus på parkeringen,(inte planerat utan hon var där bara)SKOJ!!

Sen på Ribban är det så härligt. Alla de hundar vi stötte på är så vana vid andra att antingen springer de fram och hälsar eller så går de bara förbi. Tänk om alla hundmänniskor kunde vara sånna. Kändes lite som Grekland eller Spanien, no big deal blir det för hundarna då. Smilla och Lady trivdes som fiskar i vattnet. Lady snusade rundor tittade på fåglar och Smilla busade med Millie och några andra hundar på vägen.
Smillas BÄSTA Dobbis KOMPIS:-)
HIT ska vi fler gånger!! Man får ha hundarna lösa året om just där, toppen!!

Sen körde vi till ett ställe nära brofästet och där fikade vi!! Träffade på ett kärlekspar i buskarna:-)oj,oj,oj och en Dobermannhane på rekreation!!

Sen körde vi hem till Helene och drack kaffe och tog en glass,gotti gott gott, hundarna fick var sitt litet tuggben och vi trodde att nu skulle de tat lugnt en stund. Men icke de var inte färdiga änn utan busade nästan hela tiden!!

Så på hemresan på tåget var det två speciellt en suuuper trött Fröken Smilla som jag nästan fick dra av till nästa tåg för att sedan lägga sig pladask tills vi steg av i Tyringe. De drog när vi närmade oss porten för de ville in,trötta!!

Väl hemma fick de mat och snusar nu så gott, så!!

Vi har haft tur med vädret och allt har bara varit toppen, detta gör vi om igen snart eller hur Helene??!!
Helene har tagit alla korten för mitt batteri dog på en gång!!

Sov gott Millie hälsar Doggsen och Moa/BYe En liten hälsning till söta Julia oxå:-)