10/07/2007

I dag fick Lady stanna hemma....

Lady fick stanna hemma pga smittoriskerna med herpes osv. Jag bytte kläder och tvättade av mig ordentligt när jag kom hem.


Man ska ha skoj även på tävling!!!!!!


Jag följde med och tittade på Signe i Apellklass i dag igen och det gick ännu bättre än förra gången.

Jag träffade även en tjej som hade en cocker som hon var med och tävlade med. Den var 1 1/2 år gammal och redan viltspår champion+den hade Lp1 och nu tävlade de altså Apell. den hette Boris och var jätte duktig. Hon tävlade även elit lydnad och bruks med en dvärg snauser. Jag kan säga att jag blev djupt imponerad av denna tjej och blev supersporrad att sätta igång med Lady till våren med brukset. Hon är ju så arbetsvillig så det är jag som måste fokusera.

Susanne och Signe hade blivit mycket duktigare på de här två veckorna som gått och tänk vad lite det krävs om man tränar på ett roligt sätt!!!

Fabian tog hand om Lady hemma och det betyder att hon fick en riktig vilo dag och då får man ju hitta på eget bus! Hon hade rensat papperskorgen på toa´n med g.bindor och annat super nais att tugga i!!! Som tur var hade Maria tagit upp och lagt det i en påse tills jag kom hem. Så nu är det slängt i soporna.

Bilder i från dagens event...

På väg ner till Hörby....

Signe i profil...... Framme.... Boris Cocker med sin trevliga Matte......Framåtsändande.....Platsläggande.... Linförigheten.......

Eva med Ixi(Dobermann) som klarade det och ska tävla lägre nu......

Lite mys för hundarna när allt var slut.......