8/13/2006

Sommar som sommar skall vara..



Denna sommaren är inte någon annan lik vare sig vädret eller något annat. Sonen har vait sjuk i nästan två månader så allt annat har fått vänta. Dötrarna har fått sköta hemmet och hundarna, vi har varit på sjukhus Kristianstad, Lund, Kristianstad och sen permisioner hemma sjukhus osv.. Nu verkar det som att Han har blivit bättre så det vanliga livet har nästan kommit tillbaka. man kan börja slappna av lite och lite.
Selma fick öroninflammation och en kal fläck på svansen som jag har fått se om hon var nog också orolig på sitt sett. Lady busigare än vanligt går som hon vill och stannar och tror att det är hon som bestämmer allt. Det är inte lätt för två tonnårstjejer att klara allt som man själv vill att det skall vara för de var ju superoroliga de också.
Selmas öron är fixade och svansen ser nu fin ut , hon har inte fått bada på ett tag och det efterlängtade rengöringsbadet har blivit av.
Ladys utställning i Bjuv blev en inskolning och i vardagen igen, hon skötte sig jättebra men som uppfödaren har provat att få mig att förstå så har Lady lite väl lite päls just nu. Även om vikten börjar komma i kapp. Jag gick även med min Mammas hund hon var jätte duktig för att första gången gå omkring som Fyraåring, men de efterlängtade rosetterna uteblev tyvärr. Vi skall ta Åstorp till hösten för ett nytt försök.