7/05/2009

Löp.........

Oj vad jag ser fram i mot att Chanel ska börja löpa och jag har ingen aning om när det kommer ske. Första gången var hon ju 1 år och 4 månader när hon löpte så tänk det kan vara 6 månader i mellan och då löper hon i slutet av Augusti, men det kan oxå vara 1 år och då blir det inte förrens i Februari. Om hon löper som Lady är det 8 månader i mellan och då löper hon i Oktober någon gång. Tänk vad spännande det är att vänta på något som man inte kan påverka över huved taget.

Man hinner fundera både en och två gånger på alla möjliga saker!!!
Skoj!!

Fridolf han växer så det knakar och just nu håller jag på att trimma för fullt för att pälsen ska hålla sig fin till utställningar framöver och så hinner jag ju mixtra och träna lite på honom med all sin päls!!
Han tycker det är allt för varmt just nu och ligger helst på betong golvet när det är som varmast. Eller i plurret om vi är vid vattnet.

Sophia hon har fått prova på trimmning och lite stå sträning och vilken skillnad det är att trimma ett pälsmonster från en liten slät Sophia. Här får man planera saxtagen noga:-)!!!hahahaha!! Hon har överskottsenergi till tusen och ska börja få färskfoder, för att gå upp i hull.

Men jag trimmar lite här och där på denna lilla snäcka oxå. Hon har ju spring och bus i bena och terroriserar både Fridolf och Mamma Lady med att springa rakt på dem bita lite lätt både här och där, de är så tålamodiga med henne. I bland undrar jag om de inte är för tålamodiga med lilla terroristen Sophia. Hon låter som en pittbull i bland och bara hoppar på dem.

Lady har oxå fått bli fin och har nu päls på utväxt efter hennes heltrimmning. Ska bli skoj att se henne i päls och se hur fin hon kan bli.
Mamma Lady är knubbo nrmero ett efter valparna har hon inte gått ner så mycket så hon har dietfoder just nu så att hon ska minska 1 kg ungefär...

Värmen tar så mycket på oss alla !!!!

Hoppas det snart kommer regn igen så att man kan göra något igen utan att bli blöt och klibbig efter bara 10 minuter!!

Trevlig Sommar på er alla hundkompisar!!!