9/14/2008

På Sofiero!!

I går var vi och miljötränade i fina miljöer på Sofiero!
Vi hjälpte Helene med Millie att bära bur och heja fram dem.Vi fikade och tittade i stånden.

Från att ha varit lugna tjejen på utställningar var Smilla en Arab i Galopp när vi gick av bussen. Fullt med hundar och burar kärror ja allt reagerade hon på. Jag, Matten blev suuper förvånad men kom fram till att det måste vara kombinerat spökåldern och ingen storasyster Lady som var med. det var jätte bra att vi åkte hit för detta var nyttigt för oss bägge att se. I kön var hon som sagt den spattiga Dobermann som alla brukar säga att de är, med svnsen långt ner, men efter halva köön började svansen åka upp och hon blev så mycket säkrare. Jag hade satt på henne ett nytt halsband som var för stort så en gång i kön var först ena örat under och sen andra så hon var lös, men så fokuserad på mig att hon inte nes märkte det. Den andra gången så hälsade hon på en dvärg pincher som Smilla är så förtjust i och sen kom Mille och halsbandet var av igen, då var det en galen Smilla:-)) som sprang i cirklar och tyckte livet var toppen!!

Men hon skulle leka med Millie tänkte hon och vi gick utan för ingången en bit upp så fanns där en äng där de sprang av sig rejält!!

Dagen var fin och vi hade en trevlig dag även om det inte gick toppen för Millie.

Smillas bror Jack fick ett Ck och det var skoj att titta på honom och Pontus med Zaika gick det verkligen toppen för. Han blev bäst i motsatt och altså bästa tik!!
Stort Grattis till er bägge!!