6/03/2006

Lady´s vikt...


Igår var vi och vägde igen, nu väger jag 11,7 kg. Nu slår Matte på bromsen och tycker att jag är alldeles perfekt. Efter vägningen åkte vi ut till agility planen och tränade lite med Zita. Matte hade med sig klickern och oj vad bra det gick, det lönar sig verkligen att prova klickern. Mattis (en svart cocker hane) var där och min matte och hans bestämde att vi skulle träna agility tillsammans´ roligt med lite nya vänner´. Speciellt med en cocker vän, de får man aldrig för många av.
Egentligen skulle Vi upp till Örebro på Dobbis träff men Matte hade klantat till det och fick inte tag på någon vikarie, trist. Vi skulle dit med Signe och kompani.
Selma är nu färdiglöpt och skall börja träna lydnad och agility med matte igen, hon längtar för hon har kännt sig lite utanför ett tag.
Sen får inte Matte glömma hand tecknen till på Onsdag med Lady.
För övrigt gick vi på långprommis med Matte och hennes kompis Carina i dag och var jätte duktiga, vi höll oss på lagom avstånd hela tiden(Matte var stolt över oss).
I natt på sista rundan skall vi till kyrkogården för Mattes pappa dog för precis tre år sedan i dag, så hon skall lämna en blomma.
Så akta er spöööööken för nu kommer vi!!!!