9/06/2008

Dobermannens uppförande kännertecknas oftas:


Trogen till sin familj
barn kär
Självsäkerhet
vänlig
orädd
god följsamhet
även god prestationsförmåga



Det här är det inte många som tänker när man säger Dobermann, men det stämmer till 100%



Annars har vi idag varit på Agillityplanen och Lady har fått träna på en liten bana och vi körde slalom både på höger och vänster. Hon tycker det är så suuuper skoj!!



Smilla hoppar när man säger hopp nu och det gick så himla snabbt från att vara rädd för hindret tills man bara hoppar när klickern användes:-)



Stanna kvar och lite fot tränades oxå. Sen nu på kvällen la vi ett spår till, som blev skymmnings spår, för vi hann inte ut innan mörkret började komma.


I dag hittade hon stannade hon vid två av fem pinnar och verkade trött!! vi lekte med kampisen lite och sen gick vi hem. Nu sover hon helt slut för dagen.



Har märkt att om vi gör för mycket på en och samma dag blir Smilla lös i magen och det blev hon i dag efter att vi varit på agilityn och resan och vägen till och från ca.5timmar + spårningen i kväll. Kunde jag väll förstå så här i efterhand, men ibland glömmer man sig. Allt tar ju längre tid när man är utan körkort och får använda buss, tåg cyckel eller gå!!



Smilla ska tat lugnt i morgon för på Måndag ska vi ut en långrunda med Zorro Rottis 2år, igen så hon får samla krafter och klor ska klippas och det ska utställningstränas, märgbens tugg i morgon för Dobbisen.


Tittade på kort på första dagen Smilla kom hem till oss i dag, sätter in ett collage på det!


Lady och jag ska ut och plocka svamp!!